Шницели от гъска

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2162k1
Шницели от гъска2 / 2
10/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5
"Знаем, че ще се справите с приготвянето на тези шницели, ние можем да помогнем с изяждането им"

Необходими Продукти

  • гъше месо - 500 г.
  • свинско - 250 г.
  • сланина - 100 г.
  • масло - половин пакетче
  • лук - 1 глава
  • чесън - 5 скилидки
  • прясно мляко - чаена чаша
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • хлебчета - 5 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма.

Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес.

От полученото оформяме шницели, които пържим в горещо масло.

Сервираме върху препечено хлебче, натъркано с масло и чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: