gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Сочен свински дроб на фурна

Сочен свински дроб на фурна

10/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
"Не ви трябва майсторлък, а мерак - с мерак става най-вкусен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате дроба на желаната от вас големина (да не са много дебели все пак).

След това в една купа омесвате дроба със сол и чубрица на вкус. После всяко парче го овалвате в брашно, потапяте в олио и го редите в тавичка.

Нарязвате лука на шайби и го нареждате върху дроба да го покрият.

Настъргвате отгоре на едро моркова и завивате във фолио. Печете на 180 градуса.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: