Друсан свински кебап

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
2321k6913k1
Друсан свински кебап
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 4
10/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Какво ще кажете за това крехко свинско месце с чушки и лук? Ако му сложите и едно люто чушле ще си оближете пръстите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на кубчета, лука на полумесеци, а чушките на дребни кръгчета.

Запържете парчетата месо в голям тиган с олиото до зачервяване. Прибавете лука и чушките към месото и започнете да раздрусвате тигана, за да се задушат добре.

Овкусете с черен пипер и сол на вкус. Гответе до готовност.

Накрая добавете червен пипер и декорирайте свинския кебап с нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: