Негърче без яйца със заливка

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
11/01/2016
"Следващия път, когато ви се похапва нещо сладко, а нямате яйца в хладилника, не тичайте до магазина, а просто опитайте този невероятен сладкиш!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 995
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се разбъркват в подходяща купа и сместа се изсипва се в тава.

В отделна купа се разтопяват шоколадите, водата и маслото или олио.

Пече се във фурна 180 градуса.

Залива се със глазура и се поръсва с орехи.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Jordanka Usheva
Jordanka Usheva
27.01.2018 20:02
Днес се "опитах" да направя тази рецепта и беше пълен провал... нещо с грамажите не е наред. Ако в.ч. е винена чаша и не съм се объркала "нещото", което се получи изобщо не е сладко...да не говорим за 1 л. (разбирам литър) вода за заливката... Ужас!
0
0
Джемиле Чешлиева
В.ч. не е винена, а водна чаша. А използваната водна чаша е със съвместимост 200 мл. 1 л. вода-в зависимост от вида на шоколада и маслото. Аз например използвам само напълно натурално домашно масло, което е значително по гъсто от този, който се предлага по магазините и с много висока масленост. Шоколад-използвам само най-качествения. Така, че сполучливия кекс при различни хора зависи много и от използваните продукти. Не всеки използва едни и същи продукти с една и съща марка.
0
0