gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в Масло»Манатарки с орехи и лук в масло

Манатарки с орехи и лук в масло

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
2321k6913k1
Манатарки с орехи и лук в масло
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 5
13/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете пънчетата на почистените гъби, но не до дъното им. Нарежете пънчетата на парченца и ги накиснете за 10 минути в гореща и подсолена вода, след което ги отцедете.

Запържете лука, нарязан на полумесеци, в разтопеното масло в дълбок тиган. Сипете натрошените орехови ядки и пържете до покафеняване на лука.

Сипете гъбите и овкусете със сол и черен пипер. След около 5 минути прибавете и червения пипер, магданоза и копъра, скълцани ситно.

Объркайте и снемете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: