Лесно реване

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
2288642062k1
Лесно реване1 / 2
13/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
10 парчета
"Приготвя се толкова лесно, че дори начинаещ готвач ще се справи - ние може да дойдем да помогнем с изяждането"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От лимона обелвам и настъргвам на ситно кората и му изстисквам сока.

Разбивам добре яйцата и към тях добавям сока от лимона.

Пресяваме брашното с бакпулвера и ги прибавяме към яйцата. Объркваме всичко много добре.

Получената смес я пека в намаслена с олио тавичка до готовност (проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине.

Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: