Домашен крем карамел

Домашен крем карамел1 / 12
13/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Уверяваме ви, че крем-карамел, поръчан в ресторант, далеч не е толкова вкусен, както този, приготвен вкъщи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и захарта с миксер. Добавете яйчената смес към свареното мляко и разбъркайте.

Карамелизирайте захарта и я разпределете в чашките. Налейте яйчената смес. Наредете чашките в тава, в който сте налели хладка вода.

Сложете тавата във фурната и печете на водна баня до готовност. Охладете крем карамела, преди поднасяне.

* Хубави и качествени купички за крем карамел можете да си вземете от посочения линк.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: