Плодов пудинг
Fruit Pudding

Плодов пудинг

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3216k
Плодов пудинг1 / 2
21/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
"Диетата си е диета, а плодовият пудинг - просто неустоим"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, захарта и млякото. Добавете настърганата лимонова кора, ванилията и галетата. Сместа се изсипва в намазнена дълбока тавичка, а отгоре се разпределят отцедените череши (обезкостени)

Плодовият пудинг се пече на 190-200 градуса, докато се зачерви и се стегне. След като изстине, го наръсете с пудра захар по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: