Свинска кавърма

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k5k6
Свинска кавърма
Снимка: Добринка Петкова
1 / 6
16/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Истинска класика за ценители с месо, гъби и червено вино - едно от най-вкусните български ястия!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното.

Разпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: