Пилешка кавърма с топено сирене в омлет

16/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на полумесеци и се запържва в мазнина. Прибавете нарязаното месо и гъби, задушавайте докато променят цвета си. Добавете нарязаните чушки и домати.

Поръсете ги с подправките и налейте виното. Оставете месото да къкри на слаб огън. Междувременно направете 4 бр. омлети.

В единия край на всеки омлет сипете от сместа, наредете парчета сирене и загърнете с другата част на омлета. Сервирайте кавърмата с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар