Пържени дробчета с лук

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
1971k2169053
16/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
"Пържени дробчета за душата - консумирайте топли със студена бира и в приятна компания"

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 500 г
  • лук - 4 големи глави
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • магданоз - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
  • олио - за запържване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган нарязваме на по-едри кубчета лука. Добавяме олио и включваме котлона.

Щом се позапържи лукът, добавяме изчистените и измитите дробчета, но не ги режем, а си ги оставяме едри.

С дробчетата добавяме и черният пипер, магданоза и солта.

Изпържваме хубаво манджата и я махаме от котлона. Препоръчително е да се консумират още топли, по-вкусни са.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: