Пържени дробчета с лук

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
1971k2162k3
16/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Пържени дробчета за душата - консумирайте топли със студена бира и в приятна компания"

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 500 г
  • лук - 4 големи глави
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • магданоз - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
  • олио - за запържване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган нарязваме на по-едри кубчета лука. Добавяме олио и включваме котлона.

Щом се позапържи лукът, добавяме изчистените и измитите дробчета, но не ги режем, а си ги оставяме едри.

С дробчетата добавяме и черният пипер, магданоза и солта.

Изпържваме хубаво манджата и я махаме от котлона. Препоръчително е да се консумират още топли, по-вкусни са.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка: