Пилешката супичка на прабаба ми

Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции7-8
  • Преглеждания общо546
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Надребняваме пилешкото месо и го поставяме да ври с около 2.5 литра вода и малко сол. Докато се готви се отпенва. Нарязваме лука, морковите и картофите на дребно и ги прибавяме в бульона.

След това се влагат и настърганите домати. Поръсва се със сол и черен пипер и се държи на котлона, докато всички съставки се сготвят. Пет минути преди супата да се махне от огъня, се допълва с фиде.

После се поръсва с магданоз и керевиз. Когато яденето спре да ври, в него се добавя застройка от разбити яйца, мляко, брашно и малко от супата.

Застройката се налива на тънка струя в тенджерата, като се бърка. Супата се сервира, преди да е изстинала напълно.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар