Домашни дюнери с телешко месо
gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Дюнери»Домашни дюнери с телешко месо

Домашни дюнери с телешко месо

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2116853986361
Домашни дюнери с телешко месо
Снимка: Русиана Михайлова
1 / 2
17/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции3
"Няма да погледнете други дюнери, опитате ли веднъж тези - страхотни са"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от мая, вода, захар и сол.

То се разкъсва на топки с големината на яйце, които се разточват на тънка кора. Пекат се в леко намазнен тиган. След като се изпекат, се поставят под похлупак, за да омекнат.

Междувременно се прави сос от майонеза, кисело мляко, картофено пюре, кимион и чесън. Всичко се разбърква с тел и с него се мажат питките. Слагат се и от останалите продукти и се завива дюнер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: