Баничка с лапад и сирене

17/01/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 388
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът се бланшира, скълцва и запържва за кратко в олио. Намаслява се тава и в нея се слагат две кори. Върху тях се разпределя по малко от лапада.

Следва ред от кори, върху който обаче се троши сирене. Всички продукти се редуват по същия начин до тяхното изчерпване. След това баницата се поръсва с олио и се нарязва.

Залива се със смес от разбити яйца, кисело мляко с погасена в него сода, бира и брашно. Пече се в загрята фурна около половин час.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Теодора Мещерова
Изглеждат страхотно! Ще ги пробвам!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв