gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Винен кебап със свинско месо

Винен кебап със свинско месо

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2117073999381
Винен кебап със свинско месо
Снимка: Admin
1 / 15ВИДЕО
12/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
110 мин.
Порции
3
"С хубаво вино, хубав кебап става са казали майсторите. И да ви е сладко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Надребняваме месото, лука и праза. След това ги задушаваме в мазнина, докато поомекнат. Наливаме 1 ч.ч. вода и оставяме яденето да къкри на огъня, докато месото се посготви.

Добавят се брашното, разтворено в доматено пюре, виното. Поръсва се винения кебап с подправки и гозбата се оставя на огъня, докато се сготви напълно.

Свинският кебап се поднася към сварен ориз, смесен с масло. Аранжира се с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
513
40
30
20
10
Дай твоята оценка: