Домашни суджуци

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2117063999201
Домашни суджуци
Снимка: Русиана Михайлова
1 / 7
17/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"И да не забравим - колкото по-нависоко закачите тези домашни суджуци, толкова по-вероятно е поне един да оцелее до Коледа"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото и свинското месо се смилат два пъти, а сланината се нарязва на кубчета. Смесете ги и добавете виното и солта.

Оставете сместа да престои 24 часа, след което прибавете към нея всички подправки и се размесва още веднъж.

Напълнете я в черва, а ако има въздух, трябва да ги продупчите с игла.

Първите 2-3 дни луканките се присплескват леко.

Суджуците се оставят да съхнат на проветриво място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: