Домашни суджуци

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2116913996591
Домашни суджуци
Снимка: Русиана Михайлова
1 / 7
17/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции6
"И да не забравим - колкото по-нависоко закачите тези домашни суджуци, толкова по-вероятно е поне един да оцелее до Коледа"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото и свинското месо се смилат два пъти, а сланината се нарязва на кубчета. Смесете ги и добавете виното и солта.

Оставете сместа да престои 24 часа, след което прибавете към нея всички подправки и се размесва още веднъж.

Напълнете я в черва, а ако има въздух, трябва да ги продупчите с игла.

Първите 2-3 дни луканките се присплескват леко.

Суджуците се оставят да съхнат на проветриво място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: