gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в Хлебопекарна»Обикновен хляб в хлебопекарна

Обикновен хляб в хлебопекарна

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3761k1
Обикновен хляб в хлебопекарна6 / 6
15/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
185 мин.
Порции
1
"И най-обикновеният хляб, приготвен вкъщи, е по-вкусен от хляба, който се продава по магазините"

Необходими Продукти

  • вода - 300 мл
  • маргарин - 1 и 1/2 с.л.
  • сол - 1 и 3/4 ч.л.
  • мляко - 2 с.л. сухо
  • захар - 2 с.л.
  • брашно - 500 г
  • суха мая - 3/4 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът в хлебопекарна се приготвя, като се смесят изброените продукти в последователността, в която са изписани по-горе.

Те се изсипват направо във хлебопекарната. Избира се подходяща програма и уредът се включва. Пече се 3 часа.

От тези продукти се получава хляб, тежък 900 грама.

Обикновеният хляб в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка: