gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран карфиол

Паниран карфиол

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
2321k6403k1
Паниран карфиол
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 12
17/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Липсва му само чаша студена бира!"

Необходими Продукти

  • карфиол - 800 гр. на розички
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • олио - за пържене 200 мл.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланширайте карфиола в подсолена вряща вода за 7 мин. Отцедете го.

Разбийте яйцата с брашното и малко сол. Сгорещете мазнината в дълбок тиган.

Панирайте розичките карфиол в яйцата и брашното и ги изпържете от всички страни до златисто.

Отцедете на кухненска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: