gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Френска марината за дивеч

Френска марината за дивеч

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Френска марината за дивеч1 / 2
02/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Карамфилчетата се набождат в лука. Чесънът се обелва, но не се реже. Морковите се обелват, без да се режат.

Една чаша вода се смесва с бялото и червеното вино, оцета, лука, морковите, черния пипер, дафиновия лист и чесъна.

Добавя се ким и всички се разбърква. След това сместа се кипва, котлонът се намалява и сместа се вари около 10 минути на минимален огън.

Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: