gotvach.bg»Рецепти»Салати»Айсберг с риба тон

Айсберг с риба тон

ВикторияВиктория
Новак
382178
Айсберг с риба тон
Снимка: Виктория
1 / 2
19/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стриваме естрагона в купа и го заливаме с оцет. Оставяме за няколко минути да се ароматизира. Наливаме лимоновия сок и зехтина. Добавяме солта и разбъркваме.

Надробяваме рибата с вилица. Разрязваме авокадото на две и махаме костилката. Нарязваме месестата част на филийки. Изваждаме я с лъжица и разбъркваме с рибата тон.

Добавяме обеления и почистен от семето нарязан домат. Изсипваме царевицата и поливаме с винегрета.

Добавяме нарязаната салатата Айсберг и разбъркваме добре. Добавяме лука и маслините.

Декорираме с шайби лимон и поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: