Телешко по френски

Телешко по френски

EfrosiaEfrosia
Джедай
9424k1015k
Телешко по френски1 / 2
26/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Това телешко по френски говори на езика на любовта и ние не можем да му устоим"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и чесъна на филийки и ги запържете. Извадете ги и в същата мазнина запържете телешкото, нарязано на късове. Върнете след това лука и чесъна и добавете нарязаните домати, виното, бульона, зелените подправки, сол и черен пипер на вкус.

Оставете да се задушава под капак до омекване на месото. След като месото е готово, го извадете и пасирайте соса в съда. Върнете телешкото и оставете за още 5 минути на къкри на слаб котлон. Поднесете телешкото по френски с гарнитура от сварен ориз.

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: