Диетична яхния от леща и червени пиперки

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1271
666
3915
7
20/01/2016
"Когато вкусната яхния е и диетична, имате основание да си сипете допълнително от нея"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 575
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме с няколко води почистената леща. Заливаме с 2 л вода, добавяме нарязаните лук, червени пиперки, чесън, джинджфил, олио, червен пипер и слагаме да се вари.

Като поуври, добавяме подправките, настърганите домати, сол и досваряваме до желаната гъстота.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар