Тосканска салата

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Тосканска салата
Снимка: Анонимен
1 / 2
21/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се отцежда от течността в консервата.

Моцарелата се реже на кубчета. Авокадото се разрязва на две, костилката се маха, меката част се изважда с лъжица и се нарязва на ситно.

В купа се смесват бобът, авокадото, руколата и моцарелата. Поръсва се със сол и се овкусява с балсамов оцет и зехтин. Разбърква се и се сервира веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: