gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Свинско контрафиле на скара

Свинско контрафиле на скара

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k276k
30/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
"Лятото идва с аромат на цветя и запалени скари"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското контрафиле се нарязва на порции и се начуква така че месото да стане по-крехко. Месото се натрива със солта и белия пипер.

Зехтинът се смесва с лимоновия сок, виното и кориандъра и се разбърква добре.

С тази смес се намазват парчетата месо и се оставят да се мариноват в хладилника за 2 часа.

Вадят се и се пекат на скара от двете страни, като се обръщат няколко пъти. Сервират се веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: