Комбус

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1527202323922
Комбус1 / 2
26/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • лапад - 2 връзки
  • сухи чушки - 6 бр. червени
  • лук - 3 бр. стар
  • сол
  • олио - 5 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме лапада и лука.

Сваряваме чушките и отделяме месото от люспите.

В тиган задушаваме лука, прибавяме нарязания лапад, а след като се запържи - и чушковото месо.

Посоляваме и бъркаме до готовност на продуктите. Поднасяме топло или вече изстинало.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: