gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Задушени свински котлети

Задушени свински котлети

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
3712k8262k5
Задушени свински котлети
Снимка: Гергана Георгиева
1 / 2
22/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 бр. котлети
  • лук - 1 глава
  • масло - 100 г
  • бира - 200 мл
  • вода - 100 мл
  • сол
  • черен пипер
  • универсална подправка - за месо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се посоляват и поръсват с черен пипер и универсална подправка.

В тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след което ги подреждаме в тенджера от йенско стъкло, поставяме върху всеки котлет шайби от лук.

Заливаме с водата и бирата, захлупваме с капака и задушаваме за час и половина на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: