Комитски сач

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
635
926
174
582
1
24/01/2016
"Който е на диета да не гледа! Този сач е само за тежки трапези с хубаво вино и добри приятели! ДА ви е сладко!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 995
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сачът се загрява и намазва с парче сланина. Месата се нарязват на много ситни хапки.

Първо в сача се поставя телешкото месо и се запържва. Последователно към него се прибавят и другите меса - свинското, пилешкото и накрая беконът, нарязан на тънки

филийки.

След като се запържат и те, към ястието се добавят нарязаните на колелца чушки, гъби и накрая нарязаният на кръгчета лук.

След като всички продукти се задушат добре, се добавят доматите, нарязани на малки парченца. Готовото ястие се поръсва с подправките. Разбърква се добре и се поръсва с настърган кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Илияна Димова
ястията приготвени на сач са превъзходни
0
0
Добринка Петкова
Страхотно предложение!Правила съм нещо подобно,но тъй,като нямам сач(все още),го приготвих на котлона в тиган,а след това в тавичка и запекох леко във фурната.
0
0
Йорданка Тасева
Страшна вкусотия е това. Колкото повече толкова повече. И хубаво вино да има
0
0