Плодова пита с бисквитено тесто

27/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
"Такъв десерт не може да се опита, тоя трябва да се изяде до последната трошичка "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо644
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • брашно - 120 г
  • масло - 50 г краве
  • пудра захар - 200 г
  • яйца - 4
  • сол - 1 щипка
  • ванилия - 1 пак.
  • компот - 1 буркан, само плодовете
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разтопява във форма за торта или кръгла тавичка и се слагат отцедените плодове. Яйцата се разбиват със захарта с миксер до получаването на пищна пяна.

Постепенно се прибавят брашното и ванилията. Тестото се изсипва върху плодовете. Пече се в предварително загрята умерена фурна до готовност, формата се изважда и се обръща върху тортена чиния.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар