Каша от патешко филе по селски

23/01/2016
Мариела Христова
отМариела ХристоваПомощник Готвач22814341
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо515
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешкото филе и зеленчуците се измиват и нарязват на парчета. Месото задушаваме в кравето масло под капак, като наливаме 2 ч.ч. вода.

Добавяме броколите, граха, пиперките и варим до тяхното омекване. Накрая прибавяме нарязаните домати и оставяме да къкри още 10 минути.

Брашното размиваме с малко вода и прибавяме към ястието. Отново разбъркваме и след около 5 минути сваляме от котлона.

Поръсва се със ситно нарязан магданоз и се пасира в блендер.

Кашата е подходяща за бебета, които са захранени с глутен.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар