Пъстра пуешка супа

Пъстра пуешка супа

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
2287842086801
Пъстра пуешка супа
Снимка: Мариела Христова
1 / 2
24/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Вие почакайте само да проям всичко и веднага си поръчвам от тази ароматна супа"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешкото филе се измива, нарязва на парчета и се сварява в тенджерка, докато омекне.

Нарязваме зеленчуците на дребно и към месото добавяме картофите, броколите и морковите. Варим под капак 15 минути, след което прибавяме доматите.

Оставя се да къкри на слаб огън още 10 минути. Сваляме от котлона и като поизстине малко, застройваме с яйцето, киселото мляко и брашното.

Поръсваме с магданоз и пасираме в блендер. Супата може да се консумира и без застройка. Ако се застрои, е подходяща при бебета, които са захранени с жълтък и глутен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: