gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Яхния»Свинско с картофи, грах и моркови

Свинско с картофи, грах и моркови

Свинско с картофи, грах и моркови
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
24/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Както и да го гледате, ще хапнете веднъж, че и допълнително ще си сипете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка се загрява олиото, сипва се нарязан ситно лук и месото, нарязано на хапки. Запържват се до побеляване.

Добавят се обелени и нарязани картофи. Разбърква се и овкусяваме със сол и черен пипер.

Прибавя се доматено пюре и червения пипер, сипва се топла вода, да покрие продуктите, и миксът от грах и моркови.

Вари се на умерен огън да готовност на месото. Поръсваме с чубрица.

Ако е рядка, картофената манджа се сгъстява с кашичка от 1 с.л. брашно, размита с малко вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: