Кебап с праз по турски
Kebap sa prazilukom na turski način
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Кебап»Кебап с праз по турски

Кебап с праз по турски

Dimitar QnkovDimitar Qnkov
Новак
22128179
Кебап с праз по турски1 / 2
24/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12
"Всички мъже могат да готвят такъв кебап, просто не си го признават"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се нарязва по дължина на около 8-10 см.По същия начин се оформят и кебапчета от каймата.

В подходяща тава се нареждат едно след друго нарязаният праз и оформеното кебапче!

В отделна тава се запържват олио, краве масло и лютия черен пипер. След запържването си се изсипва във тавата със наредените продукти.

Залива се допълнително със 2 ч.ч. топла вода и се пече на загрята фурна на около 180-200 градуса, докато се изпекат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: