Дива патица с червено вино

Дива патица с червено вино

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Дива патица с червено вино1 / 2
08/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции1
"Знаете, че патешкото месо ни е слабост, особено,когато е приготвено по тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Очистената и намазана с масло патица се пече на фурна. Посолява се и се нарязва на порции.

В маслото се слага брашното и се пържи, след което се залива с виното. Слагат се лукчетата, които са сварени отделно и черния пипер на зърна. Запържва се и се залива с вода, след което се оставя да ври на тих огън до окончателното омекване на месото.

Поднася се с отделно приготвена гарнитура.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: