Ароматна гъбена каша

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
25/01/2016
"Толкова вкусна, толкова ароматна - няма да може да ѝ се наситите"
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 445
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите. Задушаваме задно с настъргания лук в зехтина и маслото.

Овкусяваме с черен пипер, червен пипер и къри. Поръсваме брашното и наливаме около 4 чаени чаши топла вода.

Варим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят гъбите, посоляваме и слагаме целината.

При необходимост сгъстяваме ястието с още малко брашно на кашичка. Преди да свалим от котлона, може да сложим и 1 чаена лъжичка оцет.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар