Турски гювеч

Dimitar QnkovDimitar Qnkov
Новак
22128195
Турски гювеч1 / 2
25/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Използва се малък гювеч.

На дъното на съда сложете зехтина, след това сиренето, чукнете яйцата, сложете и лютите пиперки.

Залейте с доматения сок и най-отгоре добавете краве масло.

Като за финал посолете и добавете 1 ч.ч. топла вода.

Приготвя се на леко затоплен котлон на бавна степен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: