Зрази

Новак
25/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 583
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесете каймата с подправките, лука нарязан на ситно, яйцето и галетата. Омесете добре и оставете в хладилника за 1 час. Пригответе плънката, като задушите в малко олио ситно нарязания лук.

Към него прибавете нарязаните на дребно сварени яйца и подправките. От каймата направете топки. Във всяка поставете по една лъжичка от плънката.

Загърнете добре и ги оваляйте в смес от брашно и галета. Поставете ги в намаслена тава.

Печете на 200 градуса 20-30 минути. По желание накрая може да сложите по парче кашкавал и домат и да допечете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар