Мус от риба тон

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
2288492062k1
Мус от риба тон1 / 2
25/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намачквате с вилица рибата от консерва и към нея прибавяте ситно нарязания лук, кравето масло (нарязано на малки кубчета), краставичките (нарязани на дребно) и майонезата.

Овкусявате със сол и черен пипер. Накрая се прибавя изцедения сок от лимона.

Разбърквате всичко до получаване на хомогенна смес и консумирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: