Баница-лазаня със свинско и зеленчуци

26/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Чудите се какво да си приготвите днес? Тази солена пълнена баница е радост за очите ни и истинска наслада!"
Приготвяне40 мин.
Готвене35 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 224
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни късчета. Запържете го в малко мазнина. Към него добавете ситно нарязания лук, зеленчуците и граха. След това добавете гъбите, подправките и соевия сос.

Направете бешамела според указанието на опаковката. В намаслена тава подредете част от корите, като ги накъсвате. Сипете част от месната плънка, сос бешамел и поръсете с настърган кашкавал.

Трябва да получите 3 реда кори, 2 реда плънка.

Най-отгоре изсипете останалото количество бешамел.

Поръсете обилно с кашкавал и печете на 200 градуса за 30-35 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселина Константинова
Не съм използвала готов сос Бешемел . Винаги сама го приготвям. Просто не съм виждала в търговската мрежа, за да го изпробвам.
0
0
Добринка Петкова
Предлага се в Лидъл,когато има италианска седмица.Аз също предпочитам домашно приготвения,но понякога прибягвам и до готовия.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв