Ловджийски суджук

10/04/2011
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36686647
Приготвяне80 мин.
Общо80 мин.
  • Преглеждания общо12 094
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 2 кг
  • говеждо месо - 2кг
  • сланина - 1 кг
  • сол - 125 г
  • черен пипер - 10 г
  • селитра - 10 г
  • червен пипер - 10 г
  • захар - 1 с.л.
  • карантия - свински черва за пълнене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте месото на ситно, прибавете солта и подправките и разбъркайте добре. Оставете да престои за една нощ. Напълнете със сместа измитите черва, но без да тъпчете много.

Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре. Оставете да престоят така 2 дена, след което ги наредете да се сушат на проветриво място.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар