gotvach.bg»Рецепти»Баница»Гюзлеми»Гюзлемета на тиган

Гюзлемета на тиган

Гюзлемета на тиган
Снимка: Веселина Константинова
1 / 6
21/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
15
"Веселина ни изненада с тези прекрасни и невероятно вкусни гюзлемета. Подходящи за всяка закуска."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете магданоза на ситно. Намачкайте сиренето в купа и чукнете яйцата.

Размесете плънката. Добавете разтопеното масло и нарязания магданоз. Разбъркайте до еднородна смес.

Нарежете корите на три ленти. Намажете всяка лента с масло, сложете от плънката и сгънете на пликче.

Намажете всяко пликче с масло и изпечете гюзлемите в тиган с незалепващо дъно, като предварително сте намазали дъното на тигана с масло.

Гюзлеметата на тиган са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: