Шарлота с плодове от компот

26/01/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф123466225987
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 788
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата, захарта, млякото и ванилиите разбиваме на слаб огън до сгъстяване. В получения сос накисваме бишкотите.

Половината от бишкотите подреждаме в намазана с масло тавичка. Отгоре редим плодовете и покриваме с другите бишкоти.

Заливаме с останалия сос. Ръсим кристална захар и печем до зачервяване.

По желание при поднасяне ръсим с канела.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
31.01.2018 18:00
Какво ще рече накисваме бишкотите- до сега винаги съм правила бишкотени сладкиши без печене и само ги топвам за секунда в кафе, сок, мляко или зависи какъв е сладкиша. Тук трябва ли да седят по дълго време накиснати и какви са след изпичане-меки ли са?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв