Пълнени свински пържоли

Пълнени свински пържоли

EfrosiaEfrosia
Джедай
9434k1015k
Пълнени свински пържоли1 / 2
11/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции2
"Свински пържоли с вкусен пълнеж за специални случаи!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа.

Загрейте 1 с.л. маслко в тиган и запържете нарязания на ситно бекон. Добавете наситнения лук, а след малко също ситно нарязаните гъби. Задушавайте докато ястието остане само на мазнина. Прибавете сол и черен пипер докато е още горещо, и веднага след това нарязаното топено сирене и настъргания кашкавал. Бъркайте докато сирената се поразтопят.

Направете джоб от пържолите и ги напълнете с плънката. Забодете краищата с клечки за зъби или зашийте с конец. Сложете ги в намазнена тава, полейте с виното и чаша гореща вода, покрийте тавата с фолио и сложете да се пекат за час. После махнете фолиото и ги доизпечете.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: