Постен кекс с конфитюр

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
795
120
635
1
28/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции14 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 969
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Конфитюрът се разбърква със содата и се оставя да престои за 20 мин.

Сипва се водата и се разбърква със захарта, олиото, канелата, меда, карамфила, индийското орехче, смлените орехи и брашното.

Полученото кексово тесто се изсипва намазана и набрашнена кексова форма и се изпича в умерена фурна.

Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
Приготвяй си тази рецепта в:
Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
7.50 лв.
Виж ››

Класическа форма за кекс с качествено тефлоново покритие - изборът на практичната домакиня

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар