Месна изненада

Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Обичаме изненади с месо "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо1 412
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сложете каймата. Към нея прибавете настърганата глава лук, галетата и подправката. От получената смес оформете 8 топки.

Почистете гъбите от пънчетата и ги обелете.

Вземете топка кайма и я разплескайте. В средата поставете гъба и загърнете така, че отворът на гъбата да остане непокрит. Така направете и с останалите продукти.

Подредете ги в тава (намаслена) и ги напълнете с нарязаната на кубчета шунка. Нарежете кашкавала на кубчета и го смесете със сметаната и щипка черен пипер.

Сипете върху всяка гъба от сместа (оформете на купчинка). Печете ястието на 190 градуса за около 20 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар