Сицилианска лазаня

28/01/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3642601713
"Знаете ли, като гледаме тази лазаня разбираме какво точно означава престъпно вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 913
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се нарязват на тънко и се задушават за около 15 мин на бавен огън, като бъркаме непрекъснато.

Към зеленчуците добавяме каймата, обелените домати, виното, бульона и доматеното пюре. Подправяме на вкус със сол и магданоз.

Оставяме да къкри за около 20 мин. Корите за лазанята се сваряват за около 5 мин.

И започваме да редим листата на лазанята, плънката, настъргваме сирене и яйце и пак така. Запича се за 20-25 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Йорданка
Йорданка
30.01.2016 16:58
Може с кълцано месо да се направи, то е същото даже по-хубаво
0
0
Йорданка
Йорданка
30.01.2016 16:57
ще ти хареса, сигурна съм..може и повече кайма да сложите че тия постните дето ги продават изчезват :)))
0
0
Ирина Андреева Jolie
Страхотна рецепта.Аз не обичам сос бешамел и тави вкусна лазаня ще буде приготвена още тези дни :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв