Вкусен пържен шаран

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
2321k6741k1
Вкусен пържен шаран
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 5
30/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции4
"Като ще е пържен - да е шаран. Хем вкусен, хем много бира се пие с него"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шаранът се чисти от вътрешностите и люспите. Реже се главата и след това-целият на шайби.

Подправя се със сол и черен пипер. Овалят се парчетата в брашно и се пържат в горещо олио от двете страни до златисто.

За по-атрактивно поднасяне подредете филетата върху плато с листа от зелена салата, така че шаранът да придобие първоначалния си вид на цяла риба.

Украсява се с резенчета лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: