Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Чревца»Агнешки чревца печени във фурна

Агнешки чревца печени във фурна

Агнешки чревца печени във фурна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Тази апетитна вкусотия, само колко ракия и бира изпивааа ! Наздраве от нас!"

Необходими Продукти

  • карантия - 1 кг агнешки чревца
  • масло - 60 г краве
  • магданоз
  • джоджен
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме чревцата, обръщаме с пръчица и отново ги измиваме. Можем да накиснем малко във вода с оцет и после отново ги измиваме с няколко води.

Сплитаме чревцата на плитки и подреждаме в намазана с мазнина тава.

Поръсваме със сол, червен пипер, разтопено краве масло, нарязани магданоз и джоджен, наливаме малко вода (приблизително 1/2 ч.чаша ) и запичаме във фурна.

Агнешките чревца печени във фурна са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

marciano49
marciano49
Добре де, описала сте неща, за които и децата ще се сетят и накрая хвърляте простотията " ЗАПИЧАТЕ ВЪВ ФУРНА". За колко време, на каква температура,положение на тавата във фурната...това са важните неща!Няма да ги пиша аз, а ще Ви оставя да си оправите рецептата
16.09.2021 01:42
4
1