gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Китайски яйца в чай (Ча ен ман)

Китайски яйца в чай (Ча ен ман)

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2172k1
Китайски яйца в чай (Ча ен ман)1 / 2
31/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4 бр.

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр. твърдо сварени
  • чай - 2 пакетчета индийски
  • соев сос - 15 мл
  • анасон - малко
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Черупките на яйцата се почукват леко с лъжица, за да се напукат.

Слагат се заедно с другите продукти в 600 мл вряща вода.

Оставят се на слаб огън 30 мин. и се изваждат.

Обелват се и се нарязват на четвъртинки.

Сервират се горещи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: