gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Новогодишно предястие с пилешко

Новогодишно предястие с пилешко

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2157871
Новогодишно предястие с пилешко1 / 2
31/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене2 мин.
Общо27 мин.
Порции1
"Идеалното предястие, което може да поднесете не само в очакване на новата година, но и всеки път, когато имате специален повод"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се обезкостява и се отделя кожата му. Така почистено се нарязва на малки порции, които се нареждат в голяма чиния за сервиране.

Краставицата се нарязва на тънки кръгчета. Доматите се нарязват на колелца или на резенчета.

Целината, гъбите, карфиолът, празът и морковите се задушават 1-2 мин. Така подготвените зеленчуци се нареждат около парчетата месо.

Предястието се залива с майонезата и се сервира с твърдо сварените яйца и сирене или кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: