Хайвер от гъби

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2171k1
Хайвер от гъби1 / 2
31/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"И за гарнитура става, и за мезе, а ако си сипете повечко и за лек обяд дори"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, отрязват им се пънчетата. Задушават се в олиото. Лукът се настъргва и се прибавя към тях.

След като се позапържи, се посолява и се подправя с черен пипер на вкус и с размитото доматено пюре.

Всяка порция се гарнира с листенца магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: